Vége a nyárnak, kedvez a hájnak?

2016.08.28 20:00

 

Az újrakezdés

 
 
    Sokan vannak akik a nyár kezdetével picit elhanyagolják a testmozgást. A családi programok, a finom nyári ételek és a hatalmas hőségek elveszik a kedvünket a fizikai aktivitástól. Különben is: a tavasz volt a fogadalmak évszaka, a nyár már csakis a pihenésé. Majd ősszel talán újrakezdjük, hiszen a munka monotonitása mellé kell hogy picit a testünknek-lelkünknek kedvezzünk egy jó edzéssel.
   
     Ez a bejegyzés most nem fog világmegváltó bölcsességeket közölni. Csupán irányt mutat, hogy aki a mai világban valóban komolyan gondolja, hogy időt, pénzt és energiát szán saját teste formálására, ügyeljen pár dologra. Válasszon olyan termet ahol jól érzi magát. Legalább a kezdő lépésekhez válasszon hozzáértő edzőt, aki talán már látott súlyzót is életében. S a legfontosabb hogy ne azonnal vonjon meg minden addigi finom ételt magától, hanem fokozatosan keresse meg az alternatív megoldásokat.
 
 Az Arnold Gym vár szeretettel ha belekezdenél az Életmód Formálásba a sok munka mellett. Mert egy edző Motiválni képes, akkor is ha semmi kedved lenézni a terembe. Határozd el Magad, s ha döntésre jutottál, elszánt vagy és érdekel milyen is lenne egy új külső amely visszanéz Rád a tükörből, írj bátran. A megújult Arnold Gym és a Tartós Fogyás edzője vár szeretettel! :)