Edzőtermi Karakterek

2015.11.01 10:57

 

    Akiket sosem felejtesz el...

 

    Biztosan vannak a fejedben sztorik amiket sosem fogsz elfelejteni, ha az edzés kerül szóba. A sok sok év alatt összegyűlik egy-egy emlékezetes pillanat amit edzőtársaink okoztak nekünk. A legviccesebb pedig az a tény, hogy szinte minden ilyen helyszínen ugyanazok a sztereotípusok taláhatóak meg. A teljesség IGÉNYE;) nélkül összeszedtük Nektek a mi kedvenceinket, akikkel a sok sok év alatt különböző termekben találkoztunk!

 

A büdi

 

    Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy ha az egész terem érzi azt a bizonyos szagot, a tulajdonosa hogyan szökhet meg előle? Két jellegzetes kasztot különíthetünk el: a hónaljkörnyéki párolgókat, és a ruha általi halálosztókat. Véleményem szerint ha valaki - főként munka után - jön a le terembe, legalább picit frissítse fel magát, és a ruhából sem árt 2 szett, mert bár tudom hogy a mai mosogépek csodára képesek...de hogy minden nap ugyanabban a ruhában edzzen valaki...

 

Az üvöltözős

 

    Szerintem utoljára Arnoldék idejében volt divat bivaly módjára rángatni a súlyokat. Valahogy itt az az elv, hogy minél nagyobb a súly annál hangosabban kell üvölteni, hogy mindenki lássa milyen keményen dolgozik az arc. Lassan jó lenne realizálni, hogy mások is vannak körülöttünk és nem biztos hogy ez ma már férfiasnak, sokkal inkább saját edzésünk bohózatának fog tűnni.

 

A rendetlen

 
    A "kemény" férfiaknak üzzeném, akik mindent fennhagynak a gépeken és semmit nem raknak vissza a helyére, hogy hölgyek is szeretnének edzeni, s így elég nehéz nekik. Gondoljunk másokra is, s ne bízzunk abban hogy majd elpakolnak helyettünk. Ha már minden nap lejárunk a terembe (mert általában ezek a legrendetlenebb kliensek) legalább tiszteljük meg a helyet azzal, hogy amit megfogunk azt ugyanoda tegyük vissza.
 
 

A perverz

 
    Minimum 10 éve lejár a terembe, szinte minden nap, és ugyanúgy néz ki mint mikor elkezdte. Egyetlen célja van ezen a földön, hogy szétbámulja a nőket edzés közben. Kicsit olyan, mintha otthon is élethű női babagyűjteménye lenne, s lesi a következő múzsát akiről megint formálhat majd egyet. Utána pedig hazamegy, felölti a nagyi ruháját és teát szolgál fel az asztal köré ültetett élethű női babáknak. Nem véletlenül érdemelte ki a jelzőt: néma nézése tartalmazza ezeket a dolgokat.
 
 

A fogdosós

 
    Igazából itt nem is az edzőn csodálkozom, hanem azokon a nőkön akik ezt engedik. Bár lehet épp ezért választják a trénert.:) Mindenesetre ezek az alakok a nyújtás, és a technikai kijavítás "mesterei". S tényleg nem akarom megbántani azokat akik náluk edzenek, de a kijavításokból úgy tűnik egyszerűen nem tudják megtanulni a gyakorlat helyes végrehajtását, mert MINDEN ALKALOMMAL ki kell őket ALAPOSAN javítani!:)

 

    Persze akadnak még fura alakok jó számmal, de ezek azok, akik kicsit meg is keserítik a közösség életét. Ám szerencsénkre a többség normális, tud alkalmazkodni a terem bevett szabályaihoz, és segíti az edzők és személyzet munkáját. Szóval inkább nevessünk mint mérgelődjünk az ilyen eseteken. Mert ha belegondolunk, valószínű midnen munkahelyen megtalálhatjuk "barátainkat", ha picit jobban körülnézünk...