6 lépés a strandig...

2015.04.08 14:04

 

Táplálékkiegészítők Hölgyeknek

 
    Összeszedtük az általunk kipróbált, és hatásosnak mondható kiegészítőket, amik kifejezetten a hölgyeknek kedveznek. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a kiegyensúlyozott Étrendet és Mozgást kell elsődlegesen elsajátítanunk ahhoz, hogy ezek a készítmények, mint azt nevük is mutatja, tökéletesen KIEGÉSZÍTSÉK fejlődésünket. A ma Magyarországon a legkönyebben beszerezhető, s legjobb, legmegbízhatóbb marketinget folytató 2 márkából csemegéztünk, amiknél Garantált a tiszta, szteroidmentes tartalom és hatásmechanizmus.
 
    Természetesen vannak kiváló genetikájú emberek, s nem lehet rendszerezni a fejlődési mutatókat, de mint személyi edző, a reális női Célokat az alábbi képen tudnám legjobban szemléltetni:
 
 
 
 
 

Az izmok építője

 
    Fehérjére, a nőknek is szükségük van ha fizikai aktivitást végeznek. Képzeljük el az ABC betűit, amelyek izomzatunkat alkotják. Ezek a betűk "hullanak ki" az edzés során, s ha nem eszünk megfelelő mennyiségű fehérjét akkor a sok elégetett kalória bizony izomrostjainkat fogja szétrombolni, a zsírpárnák pedig maradnak. Mi izolátumot, a legjobb tisztaságú fehérjét, és ha lehet laktózmentes változatot javaslunk.
 
 
 

A Jolly Joker

 
    Izmaink borzasztó stressznek vannak kitéve, ha igazán keményen toljuk edzéseinket. Realizáljuk végre azt, hogy az izzasztó mozgással csupán "rombolást" viszünk véghez, s a regeneráció alatt fogunk igazán Fejlődni. Ehhez elengedhetetlen egy igazán fontos aminosav, a Glutamin, amely megvédi izmainkat a leépüléstől, energiát és "gyógyulást" biztosít számukra, valamint minden hiányt pótol amit esetleg a nem megfelelő fehrjebevitel okozhat. Az izomzat 60 %-ának aminosav állományát a glutamin adja ki, gondolkozzunk el, mennyire is fontos az utánpótlása!

 
 
 

Győzzük le a fáradtságot

 
    Az aktív életmód, a rendszeres energiafelhasználás kimeríti szervezetünket. Levertséghez, izomgörcsökhöz, apróbb megfázásokhoz vezethet. Ezért kell testünket ellátni a megfelelő védelemmel és segítséggel, egy jó multivitamin és ásványianyag komplex formájában.
 
    
 
 

Az étvágy csökkentéséért

 
    Az L- carnitin segít az anyagcsere megfelelő fokozásásban, a króm pedig a vércukorszint szabályozásban. Így egy azon időben fokozhatod energia hasznosulásodat és étvágyad csökkentését.
 
 
 

A maximális anyagcsere fokozásért (vagyis a "zsírégető")

 
    Ne essünk illúziókba: zsírt égetni hosszú hónapok alatt lehet csak, amikor is Életmódváltással a testkompozíciónk változik meg, s a zsírpárnák alól előtűnnek izmaink. A termogén anyagcsere fokozók a MOZGÁS SORÁN FELHASZNÁLT ENERGIA mennyiségét fokozzák. Azaz 300 kalória helyett mondjuk 5 - 600-at égetsz majd el mert a pulzusod és a testhőmérsékleted megemelkedik. A szervezet azonban ehhez is hozzá tud szokni, ezért mindenképpen ciklikusan érdemes alkalmazni ezeket. Eme készítményeknél folyamatosan figyeld tested reakcióit, mert erős stimulánsok, s előfordulhat szédülés, hányinger vagy a pulzus túlzott megemelkedése tőlük. Érdemes neten a beszámolóknak utána olvasni, melyik készítményél miket tapasztaltak sporttársaid!
 
 

 

ÉTREND & SPORT

 
 
SEMMILYEN TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ NEM ÉR FEL, A KIEGYENSÚLYOZOTT, EGÉSZSÉGES ÉTRENDDEL! CSUPÁN ANNAK POZITÍV HATÁSAIT ERŐSÍTHETIK
 
 
Étrendjavaslatok:

www.tartos-fogyas.com/news/mintaetrendek-holgyek-szamara/