A Fogyás 5 szabálya

2015.06.04 08:10

 

Lépséről lépésre

 

1. Megfelelő Étrend

 
    Agyoncsépelt a téma már teljesen: ha nem tudod mit eszel, nem is lesz olyan az Eredménye. Fogyni lehet kevés kajával; rendelhető kajával; kihagyva étkezéseket; fogyiporokkal...ám ezt megtartani, éhezni igen nehéz, ráadásul a fizikumnak sem lesz egy egészségesen sportos kinézete. felejtsd el a mérleget végere, s maximum csak a konyhádban használd az ételeid kiméréséhez (főzés előtt mérve). 
 
 

2. Hasznos táplálékkiegészítés

 
    Akármennyire is az ellenkezőjéről szeretnének meggyőzni minket manapság, a táplálékkiegészítők igenis sokban segítenek nekünk egy egészséges fizikum kialakításában. A mai rohanó világban nincs időnk annyit enni amennyi a sportoláshoz kellene. Éppen ezért két megebszélés vagy két tanóra között érdemes egy turmixot beiktatni, illetve kimerült szervezetünket naponta felrissíteni multivitaminokkal és ásványi anyagokkal.
    A kiegészítők fontossági sorrendje fogyasztáskor: - Multivitamin és ásványianyag komplexet
                                                                             - Fehérjék  és aminosavak
                                                                             - Glutamin
                                                                             - Halolaj
                                                                             - Anyagcsere fokozók
 
 

3. Sport

     Bizony bizony megfelelő kalóriaégetés nélkül nincs fogyás, megfelelő súlyzós terhelés nélkül nincs izomépítés. Mozogj legalább 2-szer a héten, de az sem árt ha ez a szám 3-4 alkalmora is fokozódik. A súlyzós terheléssel izmaidat fogod fromálni a regenrációs szakaszban, a sok-sok cardio mozgással pedig hetek és hónapok alatt az anagcseréd gyorsul majd fel, megfelelő étkezések mellett. Légy kitartó, és a nyaralások során se egész nap a nyugágyban punnyadj, Sétáljatok egyet a családdal vagy ússzál ott is rendszeresen.
 
 
 

4. Célok

 
    Határozd el, készítsd elő, légy kitartó, s az eredmények jönni fognak. Ha össze vissza eszel és néha lenézel a terembe inkább bele se fogj mert pénzkidobás. Ha fél év alatt nem látsz változást, kérd ki inkább egy szakember véleményét edzéseidről. Tényleg minden fejben dől el. Sose feledd: ezt tényleg Magadért és a Családodért csinálod!
 
 
 

5. A tett halála a tökölődés

 
    Épp eleget olvasál itt a neten már erről a témáról! Ha ma végeztél a munkával irány a Sziget vagy a terem. Gyerünk! Kezdj bele MOST!!! ;)